Árcsökkenés
Bayern-München Adidas Sál (piros)

Bayern-München Adidas Sál (piros)

NEM/BAY12

Új termék

Bayern-München Sál

Anyaga:100%-Akrill

Kiváló minőségű eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

4 990 Ft‎

5 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

A Bayern München minden évben az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt mutatja a Bundesligában, ennek eredményeként már számtalanszor a magasba emelték a német serleget. Ugyanakkor a Bajnokok Ligájában is folyamatos résztvevők, viszont nemzetközi színtéren már egy ideje nem tudtak komolyabb sikereket elérni. A bajor csapat rajongói azonban kitartanak kedvelt gárdájuk mellett és pozitívan tekintenek a jövőbe. Ha te is szeretnéd, hogy a német alakulat ismét megnyerjen mindent a 2019/20-as szezonban, és igazán odaadó szurkolónak gondolod magad, akkor van számodra egy igazán fanatikus rajongóhoz illő termékünk! Rendeld meg most a piros színű, eredeti, hivatalos, Bayern München klub logós, Adidas márkajeles sálunkat, amely kétségtelenül a legtökéletesebb választás lehet élő meccsnézések alkalmával, vagy akár otthon, illetve szurkolói találkozókon. Vajon a német egyesület képes lesz Robert Lewandowski, Philippe Coutinho és Manuel Neuer vezetésével meglepetést okozni a világ számára?

A termék főbb jellemzői:

- anyaga: 100% akrill

- eredeti Adidas termék

- kiváló minőségű

- piros színű

- Bayern-München feliratos

- Adidas jellel és Bayern-München címerrel ellátott

Bayern München Adidas sál kényelmes viselet lehet egy-egy hűvösebb napon,de remek dísz lehet szobád falán is.Remek ajándék lehet egy Bayern München szurkolónak, aki elkötelezett a klub iránt. Viseld a Bayern-München ruhaneműit, ezzel is támogatva szeretett egyesületed.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidőfelső praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában