Bayern München Baseball sapka 2020/21 (világoskék)

Bayern München Baseball sapka 2020/21 (gyerekméret)

BAY/BAS 21-01

Új termék

Bayern München Baseball sapka 2020/21 (világoskék)

Anyaga:100% Pamut

Mérete: Hátul csattal állítható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

7 990 Ft‎

A Bayern München együttese a 2019/20-as idényben mindent megnyert, amit lehetett. A csapat elhódította a német bajnoki és kupa címet, megnyerte a Bajnokok Ligáját és az Európai Szuperkupát, valamint a német szuperkupát is. Ezekkel a sikerekkel kijelenthetjük, hogy ők a legerősebb európai csapat jelenleg. Erre a szurkolóik is büszkék, és szeretnék, ha sikerülne megismételni ezt a nem mindennapi teljesítményt. Igaz, a bajnokság már elkezdődött, és becsúszott egy 4-1-es vereség idegenben, de javíthat rajta a csapat. Ha te is a bajoroknak drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan tárgyat, amiben büszkén képviselheted kedvenceidet, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, világoskék színű, adidas és klub logóval ellátott baseball sapkáját, amely elengedhetetlen kelléke minden közös meccsnézésnek és szurkolói összejövetelnek is. A melegebb időben, főként nyáron remek viseletet nyújt, jól szellőzik, így nem izzad bele fejünk olyan könnyedén. Meglephetjük vele ismerőseinket és barátainkat születésnapjukon vagy akár névnapjukon is. Fontos darabja ez a 2020/21-es kollekciónak, hiszen a TV-ben és az újságokban is rendre visszaköszön majd a sapka, ugyanis ezt maguk a labdarúgók is viselni fogják.

A termék főbb jellemzői:

- Világoskék színű

- Csattal könnyedén méretre állítható

- Adidas csíkokkal díszített

- Hímzett Adidas logóval és Bayern München címerrel ellátott

- Kényelmes viselet

- Gyerek méret

- 2020/21-es modell

- Eredeti Adidas termék

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak, mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben. Kitűnő ajándék lehet Bayern München rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidőfelső praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában