Bayern München Baseball sapka 2021/22 (piros)

Bayern München Baseball sapka 2021/22 (piros)

BAY/BAS 21-011

Új termék

Bayern München Baseball sapka 2021/22 (piros)

Anyaga:100% Pamut

Mérete: Hátul csattal állítható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

8 990 Ft‎

Nem túlzás kijelenteni, hogy az Európa Bajnokság után a német válogatottnál drasztikus váltásra volt szükség ahhoz, hogy újra egyenesbe jöjjön a national elf. A válogatott kispadjára a Bayern München trénerét, Hansi Flicket nevezték ki, akinek a helyére Julian Nagelsmann érkezett. Ő az előző esztendőben még a Lipcse gárdáját irányította, akikkel végig versenyben volt a bajnoki címért, azonban a második helyen zártak a bajnokság végén. Talán a játékosállomány a bajor alakulatnál egy kicsit erősebb, így összejöhet Nagelsmannak az áhított bajnoki cím. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, klub címerrel és a klasszikus három adidas csíkkal ellátott baseball sapkát, amely a nyári szezon egyik tökéletes kiegészítője lehet mindenki számára. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Piros színű

- Csattal könnyedén méretre állítható

- Adidas csíkokkal díszített

- Hímzett Adidas logóval és Bayern München címerrel ellátott

- Kényelmes viselet

- Anyaga: pamut

- 2021/22-es modell

- Eredeti Adidas termék

Bayern München Németország legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban is mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak, mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben. Kitűnő ajándék lehet Bayern München rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Bayern München Szabadidőfelső 2018/19 (Piros)

Anyaga: Climacool technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít viselőjének.A szabadidőfelső praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában