Manchester United mez 2016/17 (vendég)

Manchester United mez 2016/17 (vendég)

Új termék

Manchester United mez 2016-2017 (vendég)

Anyaga: 

A 100 % polyester Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb mérkőzések során is. 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

21 990 Ft‎

Manchester United 2016-17 mez kék színben mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A játékosok mint a kirobbanthatatlan Wayne Rooney, az új igazolás Zlatan Ibrahimović, Henrikh Mkhitaryan  vagy a tavalyi szezonban berobbanó tini sztár Marcus Rashford ebben a mezben fog pályára lépni idegenben távol Manchestertől és az álmok szinházától.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.
 
A termék főbb jellemzői:

-Manchester United mez 2016-17-es vendég széria
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Kék szín, a klasszikus három Adidas csíkkal
-Varrott piros Adidas logó
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Hímzett klub címer

 

A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudta,hogy Sir Alex-Ferguson után keletkezett űrt nehéz lesz pótolni.A Vörös ördögök a tavalyi szezonban lemaradtak a Bl indulásra jogosító negyedik helyezésről, így az Uefa kupában bizonyíthatnak a nemzetközi porondon.A vezetőség a csapat irányítását José Mourinhóra bízta, aki több helyen is bízonyította már rátermetségét. Bár a személyisége megosztja a közváleményt, a több millió United szurkoló bízik a jó szereplésében. Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (kupa)

Manchester United short 2017/18 (kupa)

Manchester United short 2017-2018 (kupa)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó.Derék résznél szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában