Manchester United sportszár 2017/18 (Vendég)

Manchester United sportszár 2017/18 (fekete)

Új termék

Manchester United sportszár 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával gyártott 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja az optimális szellőzést a lábnak A termék saroknál és a talp egyes részén külön párnázással van ellátva, hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

6 990 Ft‎

Manchester United 2017-18 as vendég sportszár mely kiválóan alkalmazkodik az idei fekete -szürke mezhez és shorthoz.A következő idényben olyan játékosok fogják viselni a sportszárat mint a világ egyik legdrágább labdarúgója  Paul Pogba, vagy a klubbal mindent megnyerő Wayne Rooney. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.
 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United vendég sportszár 2017-18-as kollekció 
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Feket szín, három fehér Adidas csík 
-Varrott fehér klub logó
-ClimaCool technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Sokáig a BL indulás is veszélyben került, de a vörös ördögök életében prioritást kapott az Uefa kupa megnyerése, és az ezzel járó kvalifikáció a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában.A koncepció sikeres volt és magabiztos játékkal,az United megnyerte az Európa ligát. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában