Manchester United short 2017/18 (kupa)

Manchester United short 2017/18 (kupa)

Új termék

Manchester United short 2017-2018 (kupa)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó.Derék résznél szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Manchester United 2017-18 as vendég short világosszürke színben.Az United és az Adidas folyamatosan azon dolgozik, hogy szurkolóik megkapják azokat a termékeket, amelyeket a játékosok viselnek. Ilyen a képen látható short is, amelyben pályára lép többek között Lukaku és Pogba is és frissen igazolt szerb Matis is.A nadrág tökéletes lehet otthoni viseletre, edzésre, de még a barátokkal történő focizásokhoz is, vagy akar meccsnézésekhez. Minden igazi United szurkolónak bátran ajánljuk akár ajándékba, akár saját magunknak megérdemelt jutalomként.Az Adidas logóval ellátott short kiválóan alkalmas sportolásra hiszen a belső háló segítségével és technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít használójának.A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.A short deréknál húzózsinórral könnyedén méretre állítható. 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United kupa short 2017-18-as kollekció
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Világosszürke szín, ClimaCool technológia
-Varrott Adidas logó
-Derék résznél szövet zsinórral könnyedén méretre állítható


A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Sokáig a BL indulás is veszélyben került, de a vörös ördögök életében prioritást kapott az Uefa kupa megnyerése, és az ezzel járó kvalifikáció a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában.A koncepció sikeres volt és magabiztos játékkal,az United megnyerte az Európa ligát. Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017/18 (Vendég)

Manchester United mez 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában