Manchester United mez 2023/24 (kupa)

Manchester United mez 2023/24 (kupa)

Új termék

Manchester United mez 2023/24 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze. Technológiájának hála a kényelmi szempontok is prioritást élveznek, így intenzív sportolás és edzések közben szellőzése kifogástalanul funkcionál.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

34 990 Ft‎

Egyáltalán nem kezdte jól az idényt a Manchester United együttese, hiszen kilenc mérkőzés után mindössze a nyolcadik helyen állnak a Premier Leaguéban. Öt győzelem és négy vereség mellett kell küzdeniük azért, hogy elérjék a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikét. Tavaly sikerült megszerezni az egyiket, így most a legnagyobb európai kupasorozat A csoportjában vitézkedhetnek, ahol jelenleg két vereséggel a csoport utolsó helyén állnak. Amennyiben te is a Manchester United szurkolója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek a mérkőzéseken köztük Hojlund, Antony, vagy éppen Dalot, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és Manchester United címerével ellátott kupa mezt, amely tökéletes ajándék lehet minden szimpatizáns születésnapjára is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United kupa mez 2023/24-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fehér színű
- Hímzett Adidas logó
- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet, Aeroready technológia
- Hőkezelt klub címer, és nyomtatott főszponzor

Ez a különleges megjelenést biztosító mez kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában