Manchester United sportszár 2023/24 (hazai)

Manchester United sportszár 2023/24 (hazai)

Új termék

Manchester United sportszár 2023/24 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológia 67% Polyester 29% Nylon 4% Elasztán mely biztosítja a szellőzést. A termék ergónomikus kialakítású hogy a megfelelő kényelmet biztosítsa a lábnak, a csúszásgátló pedig megakadályozza a nedves burkolaton az elcsúszást

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Már javában tart a Premier League és a Bajnokok Ligája küzdelme is az európai alakulatok számára. A Manchester United együttese nem kezdte túl jól ezeket a megmérettetéseket, hiszen a bajnokságban jelenleg a nyolcadik helyen állnak, még a legrangosabb kupasorozatban a csoport harmadik pozícióját foglalják el, amivel csak az Európa Ligában tudják folytatni a tavaszi idényt. Az út azonban hosszú, van még esélye javítani a Manchester Unitednek azért, hogy a szurkolóik a szezon végeztével elégedettek legyenek. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnéd teljessé tenni a hazai felszerelésedet, akkor ne hagyd ki a Manchester United hivatalos, fekete színű, a klub emblémájával ellátott sportszárat sem. Ezt fogják viselni a játékosok, köztük Maguire, Hojlund, vagy éppen Mount is a Manchester United mérkőzésein. Nagyszerű ajándék lehet születésnapra vagy névnapra azoknak az ismerőseinknek vagy barátainknak, akik nagy rajongói a vörös ördögöknek. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United hazai sportszár 2023/24-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete szín
- Anyagában szőtt piros színű Manchester United jel és Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás,talp résznél csúszásgátló


Manchester United 2023/24-es fekete sportszár, mely kiválóan alkalmazkodik az idei hazai mezhez és shorthoz. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet focizásra sportolásra egyaránt, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában