Manchester United short 2023/24 (vendég)

Manchester United short 2023/24 (vendég)

Új termék

Manchester United short 2023/24 (kupa)

Anyaga:

Aeroready  technológiával 100%-polyester, hálós paneleinek köszönhetően tökéletes hő és izzadság szabályozó, így kiváló szellőzést biztosít, még intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

15 990 Ft‎

Győzni tudott a Manchester United együttese a Bajnokok Ligája harmadik játéknapján a Kobenhavn ellen. A gólt nem más szerezte, mint Maguire, azonban ezzel a győzelemmel is csak a harmadik helyen áll a Manchester United a csoportjában. Nagy hajrát kell produkálniuk ahhoz, hogy sikerüljön a második helyet elcsípni a Bayern München mögött, azonban a Galatasaray sem fogja könnyen adni magát a Manchester United elleni hazai mérkőzésük alkalmával. Amennyiben te is a vörös ördögök elkötelezett támogatója vagy és beszerezted már a csapat hivatalos idegenbeli mezét, akkor a teljes felszereléshez szükséged lesz még a gárda fekete színű, adidas logóval és a Manchester United címerével ellátott vendég shortra is. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő és vízelvezető is, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Könnyű anyagból készült, így kényelmes viseletet nyújt. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat, akik szintén nagy drukkerei a csapatnak.

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United vendég short 2023/24-es kollekció
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete színben
- Varrott piros Adidas logó
- Aeroready technológiával gyártott kialakítás,kényelmes viselet
- Hímzett klub címer

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet utcára, sportolásra egyaránt és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017/18 (Vendég)

Manchester United short 2017-2018 (Vendég)

Anyaga:

ClimaCool technológiával 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában